Fotky se automaticky zmenší a dostanou malý vodoznak, video se nijak neupravuje. Po nahrání se seřadí podle data pořízení (z fotky/telefonu) - nezáleží na pořadí, v jakém je vybereš. Nezaškrtnuté fotky/videa vidí jen rada a lidé, co se na akci skutečně přihlásili - zaškrtnutím "Veřejná" je uvidí kdokoliv.